Om oss


Pedersens Racing ble grunnlagt av Stein Åge Pedersen i 1982, og han var med det førstemann som satset på bilsportsutstyr i Norge. I dag driver han butikken sammen med sønnen Heine.

Pedersen Racing har i en årerekke vært spesialister på deler til bakhjulsdrevne Volvo og har til enhver tid de mest vanlige slite- og overhalingsdeler på lager.

En annen spesialitet er Weber-forgassere. Disse importeres til Norge av Pedersen Racing. og her er Steins årelange erfaring en unik fordel når forgassere skal settes opp til å matche forskjellige motoroppsett.

Pedersen Racing er også norgesimportør av Sabelt personlig sikkerhetsutstyr, sikkerhetsbelter og stoler - et italiensk kvalitetsmerke med en utrolig historie og tradisjon innen motorsport. De tradisjonelle røde Sabelt-selene har for eksempel vært å se hos prestisjemerker som Ferrari i en årrekke, både på vei og på bane!

Andre velkjente varemerker man finner hos Pedersen Racing er Bilstein, støtdempere i topp kvalitet - og grenrør og eksosanlegg fra finske Martelius og svenske Simons.